Proiectul CSS Phoenix Constanța, rezultate excelente!

582

Articole de la același autor

Baschetul feminin constănțean prinde viață din ce în ce mai mult și vine în centrul atenției. 


În perioada 1-8 februarie, la Gheorghieni (Harghita), opt dintre cele mai bune jucătoare ale echipei CSS Phoenix Constanța au participat la trialul pentru selecția la lotul național U15. Alături de sportivele constănțene s-a aflat și antrenorul Cristian Mânăstireanu, membru al staff-ului tehnic responsabil pentru perioada de antrenamente și selecție pentru lotul U15 feminin. În total, aproximativ 60 de jucătoare au venit din întreaga țară, iar după primele două zile de pregătire și demonstrații, antre-norii federali au ales 20 de sportive, ținând cont în primul rând de calitățile fizice. Dintre cele 20, patru sunt legitimate la CSS Phoenix Constanța. Bianca Ivanov, Ioana Marin, Anca Crăciun și Andreea Mititelu au fost cele care s-au antrenat alături de lot, până la sfârșitul stagiului. 


"Bianca și Ioana joacă baschet de șapte ani. În toată această perioadă de competiții naționale de la categoria babybaschet - minibaschet - juniorat, fetele au demonstrat că pot fi de perspectivă pentru a reprezenta lotul național, iar Anca și Andreea dau dovadă de o ambiție și de o dorință uriașă de a progresa", așa le descriu cei doi antrenori, Cristian Mânăstireanu și Ramona Coroamă, pe cele patru jucătoare. 


În aceeași perioadă, echipa U14 feminin a CSS Phoenix Constanța, împreună cu restul sportivelor U15 și U16, s-a aflat în cantonament, la Brașov, pentru o pregătire fizică necesară înainte de turneul semifinal al campionatului U14, la care echipa constănțeană s-a calificat și etapele semifinale pentru formația U16 care au început deja, aici concurând și jucătoare U15. Stagiul a fost condus de prof. Ramona Coroamă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5665 secunde