€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Proiectul "Caravana - Sănătate prin Sport", la final

Ştire online publicată Vineri, 13 Octombrie 2017. Autor: Sorin MIHALACHE
Astăzi, se încheie proiectul „Caravana - Sănătate prin Sport“, finanțat de către Primăria Municipiului Constanța și pe care Clubul Sportiv Phoenix l-a derulat în 17 școli din municipiul Constanța. 


Amănunte despre proiect, date de bilanț, toate vor fi făcute publice în cadrul conferinței de presă programată, astăzi, de la ora 13.30, în aula Facultății de Educație Fizică și Sport - Universitatea „Ovidius”. 


„Caravana - Sănătate prin Sport“ are ca principiu dezvoltarea armonioasă și autentică a fiecărui copil pentru o viață sănătoasă, prin practicarea sportului. Un alt scop este acela de a micșora riscul de obezitate infantilă, în contextul în care România ocupă locul doi în Europa după numărul cazurilor înregistrate. 


„Programul s-a desfășurat în unități școlare din municipiul Constanța și s-a adresat elevilor de gimnaziu, cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, în speranța insuflării practicării sportului în general și a baschetului, handbalului și fotbalului în special, pentru o viață mai sănătoasă și o dezvoltare fizică și cognitivă mai bună”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Maria Mănăstireanu, manager proiect. 


Parteneri ai proiectului au fost Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, Federația Română Sportul pentru Toți și Inspectoratul Școlar Județean Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8984 secunde