Proiect MTS / Rugby-ul, suport pentru „Atelierul cu Vise”

Joi, 22 Octombrie 2020, 20:35
380
Miercuri, 21 octombrie, la Complexul Sportiv Studențesc Tei din Bucureşti, a fost relansat proiectul MTS „Atelierul cu Vise”, proiect dedicat reintegrării în societate a persoanelor cu dizabilități prin sport. Federația Română de Rugby este partener al proiectului încă de la debutul acestuia, în 2017, de-a lungul timpului fiind organizate mai multe activități sportive, ateliere de motricitate, tabere sportive și social educative pentru copiii cu dizabilități și susținătorii lor, festivaluri de rugby-tag. 
La evenimentul de relansare, Federația Română de Rugby a fost reprezentată de către secretarul general Florin Matei, informează frr.ro. 


„Este important să venim în sprijinul comunității și să fim atenți și la nevoile persoanelor cu dizabilități. Rugby-ul înseamnă în primul rând suport pentru cel de lângă tine, înseamnă respect și mai ales înseamnă muncă de echipă. Este un proiect drag nouă, pe care l-am susținut de la început și activitățile pe care le-am întreprins în colaborare cu «Atelierul cu Vise» nu au făcut decât să ne confirme că sportul este cel mai bun liant între copii, între persoane. Aș aminti aici atât taberele sportive de la Izvorani, cât și Festivalul Motivation pe care l-am organizat pe stadionul «Arcul de Triumf», în cadrul căruia 80 de copii cu dizabilităţi, cu vârsta cuprinsă între 10-14 ani, din București și din împrejuri, s-au familiarizat cu jocul de rugby, integrându-se astfel mai bine social“, a declarat Florin Matei.  


Pagina a fost generata in 0.2987 secunde