Proiect de promovare a oinei. Frontiera Tomis, unul dintre parteneri

173
Proiect de promovare a oinei. Frontiera Tomis, unul dintre parteneri - proiect-1582317855.jpg

Articole de la același autor

La sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a avut loc, joi, 20 februarie, o întâlnire între Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină, și Gabriel Georgescu, inspectorul școlar pentru educație fizică în cadrul ISJ. 


"Cu această ocazie, au fost stabilite modalitățile de realizare a unui amplu proiect de promovare și practicare a oinei la nivelul județului Constanța, după modelul celor realizate în alte județe. Vor fi cooptați ca parteneri Directia Județeană de Sport și Tineret Constanța, ACS Frontiera Tomis Constanța, AJ de Oină Constanța, CS Spicu Horia, Primăria Constanța, Instituția Prefectului Constanța, Consiliul Județean Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, primăriile din județ. Mulțumim tuturor pentru deschiderea manifestată și le dorim mult succes!", a transmis conducerea Federației Române de Oină. 


XXX 
Oina este sportul național în România, iar Constanța este un punct important pe harta oinei prin prezența în Liga Națională a echipei Frontiera Tomis Constanța, cea mai titrată formație din țara noastră. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5166 secunde