Program încărcat pentru sportivii de la CS Farul. Obiectiv: noi medalii!

182
Program încărcat pentru sportivii de la CS Farul. Obiectiv: noi medalii! - program-1579636365.jpg

Articole de la același autor

Vacanța a luat sfârșit pentru sportivii de la CS Farul. În perioada 20-27 ianuarie, constănțenii vor fi angrenați în multe competiții, la care pot cuceri noi medalii, indiferent de disciplinele la care participă. 


Pe 24 și 25 ianuarie, la București, se desfășoară Openul de juniori la atletism, acolo unde CS Farul va participa cu un număr mare de sportivi, iar pe 25 și 26 ianuarie, atleții constănțeni vor merge la Bacău, pentru a se alinia la startul Campionatul Național Universitar.


În perioada 22-24 ianuarie, sportivii din cadrul secției de scrimă vor merge la București, acolo unde vor lua parte la Campionatul Național de cadeți, individual și echipe, la care vor fi prezente doar reprezentantele scrimei feminine din Constanța. Două zile mai târziu, tot la București, va avea loc Campionatul Național de junioare la spadă. 


Tenisul de masă constănțean va fi prezent la Cupa României pentru cadeți, juniori 1 și juniori 2, care va avea loc, în perioada 24-26 ianuarie, la Dumbrăvița. Sub îndrumarea antrenorului Viorel Filimon, dar și a celorlalți tehnicieni, micuții sportivi vor încerca să obțină rezultate notabile pentru orașul de la țărmul mării. 


XXX 
Constănțenii au încheiat anul 2019 cu un bilanț foarte bun, iar în 2020 vor să repete performanțele de anul trecut și, de ce nu, să le depășească. 


Clubul Sportiv Farul, al cărui director este Sorin Bașturea, este foarte respectat în orașul de la malul mării, dar și în toată țara. Peste tot pe unde au participat, în România sau peste graniță, sportivii constănțeni nu s-au făcut de râs și s-au luptat de la egal la egal cu adversarii lor. Faptul că aceștia ajung aproape în fiecare săptămână pe podium i-ar putea face pe ceilalți copii care sunt iubitori de sport să se înscrie la CS Farul și să le calce pe urme campionilor constănțeni. 


Anul trecut, CS Farul a demarat mai multe acțiuni la câteva școli de pe litoral, acolo unde sportivii și antrenorii s-au întâlnit cu elevii și le-au dezvăluit acestora multe lucruri frumoase din tainele sportului.


Prin această acțiune, Clubul Sportiv Farul arată tuturor că atenția formațiunilor de acest gen trebuie să fie îndreptată și către copii. Chiar dacă la club există foarte mulți campioni și ei trebuie să beneficieze de toate condițiile pentru a putea reprezenta Constanța și România la nivel înalt, este loc și pentru generația de mâine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1082 secunde