Program încărcat pentru Simona Halep. Sportiva, prezentă la cinci turnee în două luni

997
Program încărcat pentru Simona Halep. Sportiva, prezentă la cinci turnee în două luni - halepprogramnou-1617980881.jpg

Articole de la același autor

În primele trei luni ale anului 2021, Simona Halep a jucat doar nouă meciuri în circuitul WTA, palmaresul ei fiind de șapte victorii şi două înfrângeri.

În următoarele două luni însă, dacă va scăpa de problemele de sănătate din cauza cărora a renunţat la turneele de la Dubai şi Doha şi care au constrâns-o să se retragă de la Miami, Simona va avea un program foarte intens. Astfel, de la jumătatea lunii aprilie şi pâna la mijlocul lui iunie, constănţeanca ar trebui să ia startul în 5 competiţii importante.

Revenirea pe teren a jucătoarei de pe locul 3 WTA ar trebui să se producă chiar weekend-ul viitor, la Cluj, în meciul României împotriva Italiei, din cadrul „Billie Jean King Cup“ (fosta Fed Cup), după care Simona va zbura la Stuttgart. Între turneul din Germania şi cel de la Madrid va fi o pauză de câteva zile, pentru ca imediat după terminarea competiţiei patronate de Ion Ţiriac să debuteze turneul de a Roma.

Amânarea turneului de la Roland Garros cu o săptămână este benefică pentru Halep, sportiva de 29 de ani urmând să aibă mai mult timp la dispoziţie să se refacă fizic după cele patru întreceri anterioare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6048 secunde