Prof. Andrei Szemerjai, ales membru în Consiliul Director al FR de Tenis de Masă

306
Prof. Andrei Szemerjai, ales membru în Consiliul Director al FR de Tenis de Masă - prof-1616682687.jpg

Articole de la același autor

După ce a fost ales membru al Biroului Federal al FR de Rugby, profesorul Andrei Szemerjai, director al Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, a fost cooptat în structura de conducere a unei noi federaţii, mai exact cea de tenis de masă (FRTM).

Cu un total de 62 de voturi, profesorul Andrei Szemerjai a fost desemnat membru în Consiliul Director al Federaţiei Române de Tenis de Masă, ca reprezentant al cluburilor.

Scrutinul a avut loc la Hotel Crowne Plaza din Bucureşti, gazda Adunării Generale Ordinare a FRTM. Cu ocazia acestui eveniment, la care au participat 64 de structuri sportive afiliate din 105 cu drept de vot, a fost desemnată componenţa echipei care va conduce în următorii patru ani destinele Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Preşedintele în exerciţiu, Cristinel Romanescu, a fost reales în funcţie, în unanimitate, cu 64 de voturi, iar singurul candidat la postul de vicepreşedinte, Nicolae Ochiană, a fost votat de 61 dintre membrii afiliaţi.

În Consiliul Director, alături de profesorul Andrei Szemerjai, vor mai activa, în calitate de membri simpli, Vasile Adrian Moldovan (reprezentant cluburi) - 64 de voturi, Bogdan Marinescu (reprezentant cluburi) - 59 de voturi şi Nica Constantin (reprezentant mass-media) - 58 de voturi.

Adunarea Generală a stabilit şi preşedintele Comisiei de Apel - Cristina Timar (64 de voturi), precum şi componenţa Comisiei de Cenzori, care va fi alcătuită din Gabriel Meleacă, Alina Beatrice Ştefan şi Marian George Uruc (toţi 64 de voturi).

XXX

La sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a avut loc ședința cu federațiile sportive naționale referitoare la pregătirile la zi necesare înaintea deplasării loturilor olimpice la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Din partea Federaţiei Române de Tenis de Masă, la eveniment au participat președintele Cristinel Romanescu și secretarul general Adriana Zamfir.

Reamintim că Federaţia Română de Tenis de Masă are calificată la Jocurile Olimpice echipa feminină de tenis de masă, condusă de antrenorul constănţean Viorel Filimon și două sportive din două posibile în proba de simplu: constănţeanca Elizabeta Samara şi Bernadette Szocs.

„Așteptăm confirmarea ITTF pentru calificarea dublului mixt Bernadette Szocs / Ovidiu Ionescu. Cu șanse de calificare la JO este și Ovidiu Ionescu la simplu masculin, care va participa, luna viitoare, la turneul european de calificare din Portugalia”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis de Masă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3854 secunde