Probleme cu banii la Tomis Constanța

362
Echipa de handbal feminin CS Tomis Constanța se reunește în vederea noului sezon luni, 12 iulie. Antrenorii ar fi trebuit să sune adunarea mai devreme, însă problemele financiare cu care se confruntă clubul au amânat-o. S-a zvonit că se va ajunge chiar la desființare, variantă infirmată însă de oficialii Tomisului.
"Sunt probleme cu banii, ca peste tot în această perioadă, dar problema desființării nu se pune. Am înaintat proiecte de susținere către autoritățile locale și sperăm să primim ajutor, întrucât președintelui Gică Slabu îi este greu să susțină singur echipa. Să vedem la ce nivel ne putem menține", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul sportiv al CS Tomis, Paul Alexe.
Jucătoarele care erau la final de contract și-au exprimat intenția de a rămâne, trebuind acum să se și înțeleagă cu Tomis. Blaga și Busuioceanu au plecat (prima, la Galați), iar împrumutatele Pătuleanu (la Brașov), Rusu și Cârstea (la Buzău) revin.

Jovica Cvetkovici, noul antrenor al lui HCM

Și campionii de la HCM Constanța se reunesc, sâmbătă, 10 iulie, la ora 18. Cu acest prilej, va fi prezentat și noul antrenor principal, sârbul Jovica Cvetkovici (50 de ani), fost tehnician al Naționalei Serbiei, pe care a dus-o pe locul opt la Mondialul de anul trecut. Cvetkovic va fi secondat de Eden Hairi și Alexandru Buligan, care va avea în principal rolul de a pregăti portarii. La echipă s-a întors, de la Steaua, Marius Stavrositu (30 de ani), care a semnat un contract pe doi ani cu HCM.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7972 secunde