Astăzi, în amicalul cu Unirea Urziceni

Primul test la Astra pentru Fatai, Mățel și Ben Teekloh

1122
Primul test la Astra pentru Fatai, Mățel și Ben Teekloh - 340f03ad235dcd5ba097dcfc2a74d7a7.jpg
Formația ploieșteană și vicecampioana României se întâlnesc în această după-amiază la Brașov, pentru o întâlnire de verificare.

Este primul amical al perioadei de pregătire pentru Astra, în vreme ce Unirea a susținut două până acum, 7-1 cu Olimpia Brazi (Liga a IV-a), meci în care a jucat și faristul Cosmin Matei, și 2-0 cu Victoria Brănești, echipă nou-promovată în prima ligă.
Totodată, va fi prima partidă la Astra și pentru cei trei jucători de la Farul prezenți în curtea ploieștenilor, Fatai (deja transferat), Mățel și Ben Teekloh, care vor încerca să-i ia ochii antrenorului Mihai Stoichiță.
Ajuns duminică în cantonamentul Astrei de la Brașov, Ben Teekloh va trata astăzi cu șefii grupării prahovene condițiile unui eventual transfer.
"Președintele mi-a spus că vine mâine (n.n. - astăzi) la Brașov, ca să stăm de vorbă. Cantonamentul se încheie miercuri, iar vineri echipa pleacă în Austria", ne-a spus și mijlocașul liberian. Ben a efectuat două antrenamente cu Astra până acum. Ieri, Stoichiță a programat o singură ședință de pregătire.
Cosmin Matei așteaptă să încheie examenul de Bacalaureat pentru a se stabili și situația sa. Internaționalul de juniori nu mai agreează transferul la Unirea Urziceni, înclinând spre o mutare la Astra. Matei a susținut ieri, la Constanța, prima probă de la BAC, limba română scris.
"A fost cam dificil, dar, până la urmă, m-am descurcat. Miercuri, am proba la istorie, iar vineri, ultima, la geografie. După aceea, voi discuta pentru a vedea la ce echipă mă voi duce. Eu aș vrea la Astra", a declarat Matei, pentru "Cuget Liber".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.375 secunde