În organizarea Total Dance Center

Primul concurs de Zumba sentao din Constanța

253
Primul concurs de Zumba sentao din Constanța - zumbasentao-1422802916.jpg

Articole de la același autor

Constănțencele pasionate de dansuri au parte de o nouă provocare, fiind invitate să se întreacă în cadrul primului curs

de Zumba sentao din Constanța, organizat de Total Dance Center.

Poate vă întrebați ce este Zumba sentao? Ei bine, este un program incredibil de ingenios, ce vă arde caloriile și vă sculptează mușchii, transformând un scaun într-un partener de dans desăvârșit! Nici nu veți simți că faceți exerciții, deoarece vor fi integrate total în coregrafii realizate în jurul "partenerului", adică al scaunului.

Zumba sentao este o nouă provocare pentru doamne și domnișoare, pe cât de eficientă, pe atât de sexy și atrăgătoare.

Ce beneficii aveți dacă urmați acest curs? Ne explică directorul artistic al Total Dance Center (TDC) Constanța, Corina Tiron.

"Veți învăța astfel să dansați o multitudine de stiluri într-un mod foarte distractiv și original: Merengue, Reggaetton, Cumbia, Salsa, Mambo, Samba, Jive, Cha-cha, Bachata, Tango, Flamenco, Oriental, Hindi, Lambada, Afro-tribal, Rock*n*Roll, Country etc. Veți arde între 600 și 1.000 de calorii pe ședință și veți ajunge la greutatea ideală pe care v-o doriți. Pentru o oră, muzica și dansul vă vor deconecta de la problemele cotidiene și vă vor încărca bateriile, reușind astfel să vă îmbunătățiți și tonusul psihic, nu numai cel fizic.

De asemenea, dacă aveți un copil cu vârsta peste patru ani, aveți posibilitatea unică în Constanța de a-l înscrie la cursul de Zumba kids, ce se desfășoară exact în același timp cu Zumba pentru adulți, în cea de-a doua sală a centrului. Mai mult, în această situație, copilul beneficiază de o reducere de 50%", a declarat, pentru "Cuget Liber", Corina Tiron, arătându-le constănțencelor și ce pierd dacă nu se înscriu la curs: "Poate sună ciudat, dar mulți nu realizează cât de important este un lucru până nu înțeleg ce au de pierdut dacă nu beneficiază de acesta. Nu vă veți bucura de cel mai ușor mod de a învăța să dansați. Nu veți afla cel mai distractiv mod de a te menține în formă. Veți pierde niște prieteni care au aceleași pasiuni ca și voi. Nu veți descoperi una din cele mai eficiente metode de deconectare de la problemele cotidiene și echilibrare psihică. Nu veți putea beneficia de reducerea acordată la abonamentul Family!".

Caravana Zumba sentao se pune în mișcare luni, 2 februarie, la Total Dance Center, prima ședință fiind gratuită. Cursurile au loc lunea și miercurea, de la ora 18.00. Înscrierile se pot face la sediul clubului sau la telefon 0728.451.038. Atenție: numărul de locuri este limitat! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4696 secunde