Primul Campionat Mondial de Atletism din România va avea loc la Brașov

202
Primul Campionat Mondial de Atletism din România va avea loc la Brașov - primul-1564776674.jpg

Articole de la același autor

Brașovul se pregătește să găzduiască primul Campionat Mondial de Atletism din România. Pe 1 septembrie va avea loc în orașul de sub "Tâmpa" Campionatul Mondial de Alergare de 50 de kilometri. 
Competiția este organizată de IAU (Organizația Internațională de Ultra-alergare) în parteneriat cu Federația Română de Atletism și cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.


La acest campionat vor sosi sportivi din 30 de țări reprezentând toate continentele. Echipele naționale participante sunt Africa de Sud, Argentina, Australia, Austria, Bosnia-Herțegovina, Canada, Cehia, Danemarca, Elveția, Finlanda, Germania, Irlanda, Japonia, Letonia, Lituania, Marea Britanie & Irlanda de Nord, Mexic, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Serbia, Sierra Leone, Spania, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Taiwan, Ucraina, Ungaria și România.


Din păcate pentru Constanța, în lotul echipei naționale a României care va participa la acest eveniment, nu se va regăsi niciun atlet constănțean.


Distanța de 50 de kilometri este distanța care face trecerea de la maraton la ultra alergare și este una dintre cele mai apreciate probe de către iubitorii alergărilor pe distanță lungă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8357 secunde