Primele medalii pentru constănțeni la Naționalele de haltere

263
Primele medalii pentru constănțeni la Naționalele de haltere - halterebroascaionela-1350413992.jpg
Halterofilii constănțeni au reușit să obțină, ieri, primele medalii la etapa finală a Campionatului Național de haltere pentru tineret, care se desfășoară, în perioada 16 - 20 octombrie, la Onești. Elevii lui Angheluș Beșleagă și Aurel Tătaru au reușit să-și îmbo-gățească palmaresul cu două medalii de aur și încă două de bronz.


Ionela Broască (cat. 48 kg), de la CS Farul, a ocupat locul trei la stilul smuls (61 kg), primul loc la stilul aruncat (79 kg) și tot primul loc la total (140 kg), ceea ce înseamnă că este noua campioană națională de tineret. 

O altă sportivă de pe litoral, Georgiana Dudoglu (cat. 48), de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS, a obținut o medalie de bronz la stilul aruncat (73 kg), dar a ratat podiumul la smuls (56 kg) și total (129 kg), unde s-a clasat pe poziția a patra. 

Astăzi, sunt programați alți doi sportivi: Laura Pricop (cat. 53 kg, CS Farul), care va trage pentru primul loc, la ora 10.00, urmând ca, la ora 16.00, Mariana Dumitrache (cat. 58 kg, CS Farul) să intre și ea în competiție. 

Mâine, vor concura Alin Olteanu (cat. 85 kg) și Mihai Bunduc (cat. 94 kg), ambii de la CS Farul. 

"De la Laura Pricop, nu mă aștept decât la primul loc, este campioană europeană, sper să o urmeze pe Ionela Broască. La băieți, îmi doresc măcar un bronz, dar urmează să vedem evoluția acestora", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Angheluș Beșleagă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Sport : "Mă simt mai în formă ca niciodată"
Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Sport : 18 medalii pentru aerobicii Farului
Pagina a fost generata in 2.8366 secunde