Primăvara pe şa! Cupa Mării Negre la ciclism, ediţia a 10-a

377
Primăvara pe şa! Cupa Mării Negre la ciclism, ediţia a 10-a - primavara-1620132737.jpg

Articole recomandate

Ieşiţi cu bine din iarnă, micii rutieri se pregătesc pentru prima competiţie a primăverii: ediţia a 10-a a Cupei Mării Negre la ciclism, organizată de Club Ciclism Judeţean Constanţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Tomis Bike.

„Îi invităm pe micii ciclişti, în perioada 8 mai - 1 iunie, să participe la cele trei etape ale concursului. Noi am pregătit surprize pentru toţi participanţii şi pentru câştigători. Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani şi se desfăşoară în trei etape.

Premierea se face la sfârşitul fiecărei etape, iar la final, sunt premiaţi cei care au obţinut cele mai bune punctaje în decursul celor trei etape. Startul se ia în funcţie de categoria de vârstă: Categoria D1 - 5-6 ani; Categoria D2 - 7-8 ani; Categoria C - 9-10 ani; Categoria B - 11-12 ani; Categoria A - 13-14 ani”, au transmis reprezentanţii Clubului Ciclism Judeţean Constanţa.

Aşadar, prima etapă a Cupei Mării Negre va avea loc sâmbătă, 8 mai, la Constanţa, în zona Santa Maria Bay. Înscrierile se fac la ora 9.00, iar startul cursei se va da la ora 10.00.

Etapa a doua este programată o săptămână mai târziu, pe 15 mai, tot în zona Santa Maria Bay. Înscrierile se fac la ora 9.00, iar startul cursei se va da la ora 10.00.

Iar pentru etapa de final, a treia, micii ciclişti sunt aşteptaţi la Techirghiol, traseul fiind „desenat” pe bulevardul Victoriei. Înscrierile se fac la ora 9.00, iar startul cursei se va da la ora 10.00. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4859 secunde