€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Prima ediție a „Memorialului Tache Moșescu“ la lupte, încheiată cu succes

Ştire online publicată Miercuri, 21 Noiembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Clubul Sportiv Medgidia a organizat, zilele trecute, la Sala Sporturilor din oraș, prima ediție a turneului de lupte greco-romane și libere „Memorial Tache Moșescu”, în amintirea celui care a fost Tache Moșescu, cel care a înălțat disciplina luptelor pe piedestalul performanței la Medgidia, decedat în urmă cu șase ani.

Scopul principal al competiției a fost acela de a-i ajuta pe copii să ducă mai departe spiritul lui Tache Moșescu, cel care a fost sportiv și antrenor la IMUM și CSS Medgidia.

S-au luat la trântă peste 150 de copii născuți în perioada 2003-2012, legitimați la Danubius Tulcea, CSS Tulcea, CS Ovidiu, LPS „Nicolae Rotaru”, CS Farul Constanța, CSS Medgidia șI CS Medgidia.

„Concursul a fost organizat ireproșabil. Prezența a fost una extrem de numeroasă, iar nivelul meciurilor, unul ridicat. La final, fiecare copil a primit din partea organizatorilor pachete cu dulciuri, diplome, cupe și medalii. Într-o singură zi, am reușit să parcurgem toate categoriile și să desemnăm și învingătorii. Ne-am bucurat că am putut lua parte la un asemenea eveniment”, a declarat Ioan Giuglea, antrenor al secției de lupte de la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7826 secunde