Prima ediție a Festivalului de Dans Sportiv, la Medgidia

213
Prima ediție  a Festivalului de Dans Sportiv, la Medgidia - prima1-1505147471.jpg

Articole de la același autor

Sala Sporturilor din cadrul Complexului "Iftimie Ilisei" a găzduit, sâmbătă, prima ediție a Festivalului de Dans Sportiv - Medgidia 2017. Captivantul eveniment a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia, cu sprijinul clubului de dans sportiv Ritmo del Mar, sub egida Federației Române de Dans Sportiv.

De-a lungul celor aproape 12 ore de concurs, peste 150 de talentați dansatori, cu vârste cuprinse între 4 și 35 de ani, veniți din toate colțurile țării, au impresionat publicul larg cu stiluri de dans și costumații dintre cele mai spectaculoase. Competiția a cuprins două secțiuni - dansurile latino-americane și dansurile de bal, fiecare cuprinzând la rândul său câte cinci stiluri de dans: Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Pasodoble și Jive, respectiv vals lent (englezesc), tangou, vals vienez, slow fox (Foxtrot) și quick step.

Evoluția acestora pe ringul de dans a fost atent supravegheată de 15 arbitri, consacrați în cadrul competițiilor naționale de dans. Debutul evenimentului a adus împreună împătimiți ai dansului profesionist de toate vârstele, subliniind, încă o dată, importanța promovării acestui distins sport. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4758 secunde