Prima declarație a lui Mircea Lucescu după plecarea de la naționala Turciei

225
Prima declarație a lui Mircea Lucescu după plecarea de la naționala Turciei - mircea-1549907196.jpg

Articole recomandate

Federația Turcă de Fotbal (TFF) a anunțat, luni, pe site-ul oficial, încetarea raporturilor contractuale cu selecționerul Mircea Lucescu, de comun acord cu acesta.


"Îi mulțumim lui Mircea Lucescu", notează tff.org, care menționează că Lucescu a avut astăzi o întrevedere cu membrii Consiliului de Conducere al federației, în urma căreia cele două părți au luat decizia de a se despărți. "Federația Turcă de Fotbal îi mulțumește lui Mircea Lucescu pentru activitatea depusă în sprijinul fotbalului turc și pentru interesul pe care l-a arătat în privința tinerilor jucători pentru formarea unei echipe de viitor și îi urăm success în carieră", se arată pe site-ul tff.org.


Mircea Lucescu a declarat că se desparte de echipa națională pentru a deschide calea unui nou antrenor, în perspectiva preliminariilor Campionatului European. "Consider că am încheiat activitatea pe care o începusem cu scopul înnoirii și întineririi lotului echipei naționale a Turciei. Am luat această decizie (n.r. – a despărțirii) de comun acord, înainte de preliminariile Campionatului European din 2020, pentru a deschide calea noului antrenor. Le mulțumesc președintelui Yildirim Demiroren și membrilor Consiliului de Conducere pentru că au crezut în mine și m-au susținut. Îi mulțumesc și echipei mele pentru că m-a ajutat. Turcia va avea întotdeauna un loc special în inima mea", a afirmat el.


Sâmbătă, presa turcă a scris că tehnicianul echipei Beșiktaș, Șenol Guneș, a ajuns la un acord pentru preluarea conducerii naționalei Turciei. Guneș a declarat apoi că ar vrea să revină la echipa națională, însă după ce își va încheia contractul cu Beșiktaș, în această vară.


Mircea Lucescu se afla din 2017 la conducerea reprezentativei Turciei. De atunci, echipa Turciei a înregistrat patru victorii, șase remize și șapte înfrângeri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2159 secunde