Președintele Federației Române de Aikido, stagiu de pregătire la Constanța

508
1
Președintele Federației Române de Aikido, stagiu de pregătire  la Constanța - presedintelefederatieiaikido-1396626613.jpg

Articole recomandate

Secția Aikido Constanța, îm-preună cu Federația Română de Aikido, organizează un stagiu local de pregătire, avându-l ca invitat special pe Dan Corneliu Ionescu - 8 Dan Aikido. Pe lângă faptul că are cel mai mare grad în Aikido din România, acesta este și președintele Federației Române de Aikido. 
Stagiul de pregătire a început de vineri după-amiază și va continua și sâmbătă, între orele 10-13, în sala de pe str. București, unde își desfășoară activitatea Secția Aikido Constanța, condusă de Iulian Bosoi. 
La eveniment, sunt invitați să participe toți practicanții de Aikido, precum și cei care iubesc acest sport. Astfel, cei care vor dori să învețe cât mai multe direct de la promotorul acestei arte în România sunt așteptați cu echipament adecvat la sală. 
Aikido nu este doar un sport sau o artă marțială, ci o cale completă de desăvârșire personală, o Cale a Armoniei cu noi înșine și cu ceilalți, adresându-se în egală măsură bărbaților și femeilor, tinerilor și adulților, fără limită de vârstă sau condiție fizică. 
Prin Aikido, practicantul dobândește următoarele beneficii: creșterea încrederii în sine, echilibru fizic și emoțional, corp suplu și relaxat, minte calmă, tărie de caracter, autocunoaștere și autodisciplină, gestionarea pașnică și eficientă a conflictelor fizice, verbale și emoționale.




Comentează știrea

Daniel Pigot
4 octombrie 2022
https://www.uckopi.jp/ - スーパーコピー n級品 代引き、ブランド 時計 コピー 優良通販店!

https://www.uckopi.jp/ - スーパーコピー ブランド n級品 おすすめ 優良通販店、お客さまのニーズに合った高品質 ブランドコピー 話題の商品代引き 激安 販売。完璧なのスーパーコピー 時計、バッグ、財布を経営しております。細部に至るまで細心の注意を,発送前に実物写真を送りします。不良品を100%交換します。- レプリカ 時計

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.324 secunde