Președintele COSR, Mihai Covaliu, va da startul Crosului Național Olimpic

182

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, va fi cel care va da startul celei de-a 30-a ediții a Crosului Național Olimpic, ce va avea loc sâmbătă, 17 iunie, în organizarea COSR, DJST Constanța, Asociația Județeană de Atletism Constanța, Primăriei, Poliției și Jandarmeriei Constanța. 


Anunțul a fost făcut, ieri, în cadrul conferinței de presă în care au fost oferite ultimele detalii legate de cel mai important eveniment de atletism al verii, pe litoral. Printre cei prezenți, s-au regăsit Mariana Solomon (director DJST Constanța), Mihai Orzan (consilier DSJT), Ilie Flo-roiu (director CS Farul), Ion Draica (fost campion olimpic la lupte), Constantin Rizescu (Academia Olimpică Română, filiala Constanța), Andrei Szemerjai (director LPS "Nicolae Rotaru"). 


Plecarea se va face la ora 10, de la Sala Sporturilor, urmând traseul strada Mircea cel Bătrân - bulevardul Mamaia - linia de sosire fiind la Aqua Magic. 


Organizatorii au pregătit numeroase premii, în funcție de categoriile de vârstă: biciclete, trotinete, cupe, rachete și seturi de mingii, steppere sau biciclete eliptice. De asemenea vor mai fi acordate premii speciale pentru cea mai numeroasă familie, cel mai tânăr/tânără participant/ă și cel mai vârstnic/vârstnică participant/ă. Fiecare sportiv va primi un tricou special, cu însemnele olimpice, pentru a marca ediția jubiliară a crosului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0948 secunde