Campionatele Europene de haltere-Tineret U23

Premiul „Fair-Play”, oferit de… Moş Crăciun constănţencei Bianca Dumitrescu

164
Premiul „Fair-Play”, oferit de… Moş Crăciun constănţencei Bianca Dumitrescu - 24431657943904254977427446401912-1633513223.jpg

Articole de la același autor

Halterofila Bianca Dumitrescu, de la CS Farul, a primit premiul „Fair-Play” al Federaţiei Europene de Haltere EWF, pentru comportamentul sportiv în timpul Campionatelor Europene de Tineret U23, competiţie desfăşurată în Finlanda, la Rovaniemi.

Componentă a reprezentativei tricolore care s-a deplasat în „oraşul lui Moş Crăciun”, Bianca Dumitrescu era considerată o concurentă creditată cu şansă la medalii în cadrul categoriei 45 kg, probă la care a fost înscrisă şi validată, dar în care nu a mai putut concura. Motivul? Ea a fost izolată temporar, alături de o parte din coechipieri, în urma unui test rapid Covid-19 al unui membru al grupului, rezultat fals-pozitiv, la testarea de la sosire în capitala Laponiei. Din păcate, rezultatul negativ al retestării RT-PCR nu a fost furnizat la timp pentru validarea sportivei la cântarul oficial.

Constănţeanca a evoluat, ulterior, într-o sesiune specială şi a fost premiată de multiplul campion olimpic şi mondial georgianul Lasha Talakhadze, de oficialii Comitetului de Organizare, de Federaţia Finlandeză de Haltere şi, nu în ultimul rând, de… Moş Crăciun!

Halterofilii români au cucerit nu mai puţin de nouă medalii - trei de aur, trei de argint şi trei de bronz - la Campionatele Europene de Tineret U23.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Haltere

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4551 secunde