Eveniment la Facultatea de Educație Fizică și Sport

Premii pentru studenții -campioni de la Mondiale

412
Premii pentru studenții -campioni de la Mondiale - premii-1466525449.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 12, la sediul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității "Ovidius", va avea loc festivitatea de premiere a gimnaștilor ce au reprezentat România la Cam-pionatul Mondial de gimnastică ae-robică de la Incheon (Coreea de Sud), sportivi legitimați la CS Farul Constanța și în același timp studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport. 


Oana Corina Constantin a obținut medalia de aur la individual și medalia de argint la echipe, Bianca Maria Gorgovan a câștigat argintul la echipe și bronzul la grup, iar Dacian Barna s-a clasat pe locul secund la echipe, pe trei la grupuri și pe patru și cinci la trio, respectiv perechi. 


Vor fi prezenți alături de campioni antrenoarea lotului, Maria Fumea, directorul CS Farul, Ilie Floroiu, părinți și studenți. 


"Este un moment de mândrie pentru facultatea noastră și pentru întreg sportul constănțean și româ-nesc, în aceste vremuri dificile. Sportivii vor fi premiați de către rectorul Universității «Ovidius», prof. univ. dr. Sorin Rugină, pentru per-formanțele și pentru sacrificiile făcute de aceștia în drumul către podium", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. univ. dr. Mirela Damian, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4924 secunde