Premii de mii de euro în Campionatul Național de Fotbal Corporatist - Dobrogea

254
Premii de mii de euro în Campionatul Național de Fotbal Corporatist - Dobrogea - premiifotbalcorporatist-1436295326.jpg

Articole de la același autor

Organizatorii Campionatului Național de Fotbal Corporatist au anunțat, ieri, valoarea premiilor care se vor acorda la ediția inaugurală a turneului Regiunii Dobrogea, competiție care va avea loc, în perioada septembrie - noiembrie 2015, la Constanța. 


Astfel, ocupanta locului I, pe lângă titlul de campioană a CNFC Dobrogea, va primi 1.500 euro, vicecampioana va fi recompensată cu 1.000 euro, în timp ce echipa clasată pe locul III va încasa 750 euro. 


De asemenea, se vor mai acorda cupe, medalii și diplome pentru cel mai bun jucător, cel mai bun portar, golgeterul competiției, dar și pentru cea mai fair-play echipă. 


"Valoarea premiilor exprimate în euro se echivalează în lei. Din câte știu, sunt cele mai mari premii acordate vreodată, la Constanța, într-un turneu amator de fotbal", a declarat, pentru "Cuget Liber", Andrei Bereczki, președinte Regiunea Dobrogea - Federația Română de Fotbal Corporatist. 


Înscrierile în campionat se pot face la telefon 0723.692.100 sau pe email: [email protected]. Ultima zi de înscrieri este 28 august. 


Partidele se vor desfășura pe terenurile sintetice ale Facultății de Educație Fizică și Sport - Universitatea "Ovidius" și Hotelului Oxford din Constanța. La turneu, sunt invitate să concureze companiile din județele Constanța și Tulcea. Sistemul de joc include o fază a grupelor și o fază finală. Câștigătoarea Regiunii Dobrogea va participa la turneul final național, unde va fi desemnată campioana națională.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.557 secunde