Preliminariile Campionatului European 2014

278
Preliminariile Campionatului European 2014 - mingedefotbalpeiarbwallpapers218-1339364744.jpg
Naționala de handbal masculin a României a obținut trei victorii - 35-19, vineri, cu Belgia; 39-11, sâmbătă, cu Irlanda; 26-24, ieri, cu Israel - la Rishon Lezion (Israel), oraș care a găz-duit meciurile din grupa C a primei faze preli-minare a Campionatului European din 2014.
Astfel, formația antrenată de Eliodor Voica a ocupat prima poziție în clasament și s-a calificat în faza a doua a preliminariilor. Aceasta se va desfășura cu șapte grupe a câte patru echipe, șase provenind din faza I, plus alte 22 care au obținut calificarea directă, adică Austria, Bosnia, Belarus, Croația, Cehia, Spania, Franța, Ger-mania, Ungaria, Islanda, Lituania, Macedonia, Munte-negru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, Slovenia, Serbia, Slovacia și Suedia.
Danemarca este calificată direct la turneul final, în calitate de națiune organizatoare, iar celelalte locuri vor fi ocupate de primele două clasate din fiecare grupă, plus încă o echipă cu cea mai bună linie de clasament, după jucarea partidelor din faza a II-a a preliminariilor.
Turneul final al Campionatului European din 2014 va avea loc, între 14 și 26 ianuarie, în Danemarca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7379 secunde