Pregătiți rachetele! Începe Cupa West Side la squash

105
Pregătiți rachetele! Începe Cupa West Side la squash - squash1-1376844868.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 40 de jucători de squash, din Constanța, București, Brașov și Sfântu Gheorghe, sunt așteptați să participe la Cupa West Side, turneu național programat a avea loc, în perioada 24-26 august, pe terenurile Complexului West Side din incinta Maritimo Shopping Center. 

Conform informațiilor furnizate de Ilie Bănică, reprezentant al departamentului Management al West Side, au fost trimise invitații și pe adresa unor jucători din Cluj sau Iași; de asemenea, nu este exclusă nici prezența la turneu a unor sportivi străini, care au afaceri în România.

"Se va juca în sistem eliminatoriu, pe tablou de 32 sau 64. Înscrierile se fac la recepția West Side, la telefon 0341.173.111 sau online, pe www.asociatiadesquash.ro. Ultima zi de înscrieri - 21 august, ora 19.00. În mod precis, din Constanța vor participa 15 sau 16 jucători", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ilie Bănică.

Organizatorii turneului sunt ACS West Side și Asociația de Squash București. Premiile constau în cupe, diplome și echipament sportiv.

După etapele de la Brașov și București, Caravana Squash a poposit, recent, și la Constanța. După o preselecție inițială, găzduită de Complexul West Side, din cei 41 de jucători înscriși, primii 32 au rămas să-și demonstreze măiestria pe terenul de sticlă montat în centrul Maritimo Shopping Center.

"Au fost meciuri demonstrative între cei mai buni jucători din România. Constănțenii și turiștii prezenți la eveniment au fost încântați de spectacolul sportiv oferit, au pus întrebări despre istoricul și regulamentul squash-ului și chiar au intrat la joc", relatează Ilie Bănică.

Sponsorii evenimentului au fost Xlab Solutions, Ursus, Tawil Group, ASB Squash și Maritimo Shopping Center, premiile fiind înmânate câștigătorilor de Cristi Nistor, de la Vocea României.

Iată și configurația podiumului: turneul principal: 1. Gelu Constantinescu (București), 2. Alexandru Roșca (invitat special din Doha), 3. Alexandru Pop Moldovan (venit tocmai din Statele Unite ale Americii), 4. Horia Naumescu (București); turneul secundar: 1. Bogdan Ilie (București), 2. Ștefan Rabonțu (București), 3. Geo Deleanu (Constanța).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4953 secunde