Pregătiți rachetele! Începe Campionatul Constanței la squash

161
Pregătiți rachetele! Începe Campionatul Constanței la squash - pregatitirachetele-1475509511.jpg

Articole de la același autor

O veste bună pentru practicanții squash-ului: luna aceasta, se reia Campionatul Constanței rezervat amatorilor, ediția 2016 - toamna, organizat, ca de fiecare dată, la Complexul West Side din incinta Maritimo Shopping Center. 


Competiția va fi structurată pe trei divizii - A, B și C (masculin și feminin). În DA, vor evolua 10 jucători (primii în ordinea coeficientului), în DB - 8/10 jucători, iar cei care nu vor intra în primele două eșaloane, la care se adaugă cei nou veniți în concurs, vor accede în DC. 


Înscrierile și confirmarea prezenței se pot face la recepția West Side, la telefon 0726.199.003 sau pe adresa de mail [email protected]. Ultima zi de înscrieri este joi, 13 octombrie, urmând ca sâmbătă, 15 octombrie, "caravana" să se pună în mișcare. 


"Se va juca în sistem tur-retur, apoi se va intra în play-off. Sperăm să terminăm turneul până în luna decembrie, când avem în intenție să organizăm Cupa Moș Crăciun", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele ACS Squash West Side, Ilie Bănică. 


Naționala masculină de squash a României a bifat cea mai bună performanță din scurta sa istorie, reușind să cucerească medalia de argint la Campionatul Balcanic, recent desfășurat la Timișoara. 


Pentru România, au jucat Vasile Hapun, Andrei Luchian, George Constantinescu și Cristian Stroe. Selecționer, Rotislav Matocha. 
La rândul lor, tricolorele (Carmen Blănaru, Florentina Constantinescu și Aida Rosenblum) au obținut primele victorii la Balcaniadă și au terminat pe locul 3. 


Cea de-a 7-a ediție a Campionatului Balcanic pe echipe a reunit la start cinci formații la masculin (Croația, Serbia, Moldova, România 1 și România 2) și patru la feminin (Croația, Serbia, România 1 și România 2). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2437 secunde