Pregătiri pentru Maratonul Nisipului. "Leii de mare" se remarcă la Semimaratonul Gerar 2015

613
2

Articole de la același autor

La primul concurs de verificare al anului, atleții de la AS SanaSport Constanța s-au descurcat de minune, fiind prezențe constante în Top 10 la Semimaratonul Gerar 2015 de la București. 


Aproximativ 600 de iubitori ai sportului din toată România (dintre care 300 numai în proba pe echipe) s-au aliniat la startul Semimaratonului Gerar 2015, competiție desfășurată, zilele trecute, în Parcul Politehnicii București. Constanța a fost reprezentată de un numeros lot al AS SanaSport, iar "leii de mare" s-au numărat printre remarcații reuniunii atletice din Capitală. 


Astfel, la secțiunea semimaraton - masculin, unde au concurat 60 de echipe, gruparea de la malul mării a aliniat trei echipe, care au ocupat următoarele poziții: "SanaSport" (în componența Vasile Apetroaie, Daniel Antonaru, Paul Nuțu) - locul 8, "Sun Runners" (Vasile Sabin, Alexandru Pop, Dan Vasile, ultimul fiind sosit special din Olanda) - locul 9, "Euxin" (Cristian Tudor, Emilian Georgescu, Ionuț Gher-ghe) - locul 12. 


La secțiunea semimaraton - feminin, constănțeanca Adela Săraru a fost componentă, alături de bucureștencele Ioana Molnar Diaconu și Roxana Vatrici, a echipei "The Powerpuff Girls", care a cucerit me-dalia de argint. La un pas de podium (locul 4) a terminat semimaratonul și echipa mixtă "Cutezătorii TTR", Diana Vlad, Vasile Tilibașa (Constanța) și Florin Simion (București) scăpând printre degete medaliile de bronz. AS SanaSport a avut o reprezentantă și în cursa de 10,8 kilometri, pe care Ramona Marinescu a terminat-o pe poziția a 8-a.


"După pregătirea de iarnă, Semimaratonul Gerar 2015 a fost prima verificare a anului pentru membrii asociației noastre. Rezultatele sunt bune, pot spune că suntem în grafic.


Prioritară pentru noi este organi-zarea celei de-a doua ediții a Maratonului Nisipului, care va avea loc în data de 29 martie. Înscrierile sunt în plină desfășurare și se pot face pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro", a de-clarat președintele AS SanaSport, Daniel Antonaru. 


Comentează știrea

Daniel
28 ianuarie 2015
Oferta part-time

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4146 secunde