Pregătiri pentru Final Four-ul baschetului constănțean. "Sportul școlar este cel mai important"

534
1

Articole de la același autor

Duminică, 11 martie, Complexul Sportiv "Tomis" din strada Flămânda găzduiește turneul Final Four al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la baschet, ediția 2017/2018.

Prima semifinală va avea loc la ora 9.00, atunci când Liceul Teoretic "Traian" va înfrunta Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", iar cea de-a doua semifinală se va disputa de la ora 10.00, atunci când se vor întâlni Liceul Teoretic "Decebal" și Liceul Teoretic "George Călinescu". În urma rezultatelor înregistrate în cele două confruntări, se vor stabili finala mică (ora 12) și finala mare (ora 13). De asemenea, finala feminină va pune față în față, de la ora 11.00, echipele LPS "Nicolae Rotaru" Constanța și Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu".

Competiția se adresează tuturor iubitorilor baschetului constănțean la nivel liceal, chiar dacă sunt legitimați sau nu, la cluburile sportive de profil, particulare sau departamentale.

Ieri, cei care fac posibil evenimentul și fac tot posibilul să iasă un spectacol de calitate, Mariana Solomon (director executiv DJST Constanța), Alexandru Negraru (consilier pe sport DJST), Dragoș Ciucan (inspector pe sport ISJ Constanța) și Andrei Talpeș (președintele Asociației Județene de Baschet Constanța) au prezentat ultimele detalii privind întreaga activitate.

"Sportul școlar este cel mai important, deoarece reprezintă «piatra» de temelie a selecției pentru sportul de performanță. Ar trebui să-i acordăm mai multă importanță. Împreună cu Inspectoratul Școlar Județean și cu asociațiile județene va trebui să găsim soluții pentru a promova cât mai mult sportul școlar. Să nu uităm că au avut loc și competițiile de handbal, volei și fotbal. În primul rând, este important să participi. Trebuie schimbată mentalitatea, acolo unde există, cea care îngrădește copiilor oportunitatea de a se întrece cu colegii lor din alte instituții, prin sport", a declarat Mariana Solomon, director executiv al DJST Constanța.

Colaborarea dintre DJST Constanța, ISJ Constanța și Asociația Județeană de Baschet Constanța durează de cel puțin doi ani de zile, timp în care s-au realizat nenumărate proiecte adresate tinerilor din școlile și liceele orașului Constanța.

"Mă bucur că ne aflăm fix la doi ani la această întâlnire, după ce am participat chiar în această sală, la o conferință de presă în aceeași formulă. Ne reîntâlnim după doi ani și asta dovedește că proiectul este pe un drum bun, în urma colaborării noastre propuse atunci. Instituțiile partenere au bătut palma și au colaborat la aceste acțiuni. Nivelul este mult crescut față de edițiile anterioare, mulți dintre elevi fiind acum componenți ai unor cluburi sportive care își propun să asigure schimbul de generații.Vrem ca baschetul să fie un exemplu, iar aceste evenimente să fie consemnate pe viitor și în alte sporturi!", a menționat inspectorul Dragoș Ciucan.

Comentează știrea

Allison Howarts
8 martie 2018
Dragoste

Bună ziua sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am luat soțul meu înapoi.Ia fost nebun când soțul meu mi-a lăsat pentru o altă femeie luna trecută Dar, când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce la profetul Okona un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: [email protected] sau WhatsApp pe +2348069032895 De asemenea, a distribuit atât de multe vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5443 secunde