Pregătiri intense pentru CN de Box Feminin, de la Eforie Nord

247
Pregătiri intense pentru CN de Box Feminin, de la Eforie Nord - pregatiri-1565121890.jpg

Articole de la același autor

Boxul feminin constănțean se află pe o pantă ascendentă. Mai multe sportive de la malul mării vor participa anul acesta la Campionatul Național de Box feminin, care va avea loc în perioada 15-21 septembrie, Complexul Sportiv "Marea Neagră", din Eforie Nord. 


Pugilistele de pe litoral au obținut rezultate remarcabile anul trecut la această competiție, astfel că vor și de această dată să cucerească cât mai multe medalii.


Claudia Nechita, de la clubul ASM Callatis Mangalia, va boxa la categoria 54 de kilograme și are șanse mari să urce pe podium. Nechita este antrenată de Nicolae Chioveanu, un foarte bun tehnician.
Pe lângă Claudia Nechita, boxul dobrogean va mai fi reprezentat la Campionatul Național de la Eforie de sportive din Năvodari, Medgidia, Ovidiu sau Constanța. 


Președintele Asociației Județene de Box Constanța, Toma Matei, va superviza această competiție. Acesta speră ca pugilistele care reprezintă județul să facă o figură frumoasă.


De asemenea, la Campionatul Național de la Eforie Nord vor fi prezenți și doi arbitri cunoscuți, Marius Marga și Vasile Cobzaru.


În această vară, la Eforie Nord s-a aflat și lotul național al României de box feminin, care s-a pregătit timp de o săptămână în vederea competițiilor la care va participa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4509 secunde