Predare de ştafetă la MTS. Novak: „Am nevoie de o echipă bine pregătită”

444
Predare de ştafetă la MTS. Novak: „Am nevoie de o echipă bine pregătită” - predare-1609088048.jpg

Articole de la același autor

Noul ministru al Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a declarat, într-o conferinţă de presă comună cu fostul ministru Ionuţ Stroe, organizată la sediul MTS, că îşi doreşte să creeze un sistem graţie căruia sportul românesc să prindă din nou aripi.

„Cred că sportul românesc are o șansă extraordinar de mare în această perioadă și sper că, în 2021, pandemia, în mare parte, se va termina și putem să ne structurăm activitățile cum ne dorim.



Sunt un sportiv de performanță, poate de aceea așteptările sunt mai mari, dar și provocările acestei noi poziții sunt la fel de mari”, a spus Eduard Novak.


Noul ministru a mai declarat că își dorește foarte mult să construiască un viitor solid pentru sportul românesc, să contribuie la dezvoltarea tuturor segmentelor sportive, printr-o strategie integrată. Ca un prim pas, își propune ca marile competiții ale anului 2021 să fie un succes, prin crearea celor mai bune condiții pentru sportivi.


„Îmi doresc să realizez în acest mandat cât mai multe dintre lucrurile propuse. Nu pot realiza aceste lucruri singur, am nevoie de o echipă bine pregătită, toți trebuie să fim implicați în acest proces. Trebuie să creăm un sistem în care sportul românesc să prindă iarăși aripi”, a precizat noul şef al sportului românesc.


Preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak a devenit ministru al Tineretului şi Sportului la propunerea UDMR.
În vârstă de 44 de ani, Novak a cucerit medalia de aur la Jocurile Paralimpice din 2012, de la Londra, având şi două medalii de argint, la Jocurile Paralimpice de la Beijing 2008, respectiv Londra 2012.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6684 secunde