Preliminariilor EURO 2020 la fotbal

Prea firavi în fața Spaniei. Poate cu Malta…

200
Prea firavi în fața Spaniei. Poate cu Malta… - spania-1567795048.jpg

Articole de la același autor

Naționala de fotbal a României a primit, joi seară, pe Arena Națională, vizita Spaniei, într-un meci care a contat în economia grupei F din cadrul preliminariilor EURO 2020.


Tricolorii au făcut un joc slab în prima repriză, fiind salvați în mai multe rânduri de portarul Ciprian Tătărușanu, care însă nu a mai avut ce face la execuția lui Sergio Ramos, care a deschis astfel scorul din penalty, în min. 27. 


După ce s-a bucurat excesiv în urma golului înscris, Ramos a avut parte de un tratament pe măsură din partea fanilor români, care l-au huiduit la fiecare atingere de balon până la finalul meciului. 


În minutul 47, Paco Alcacer a dus scorul la 2-0 și a năruit speranțele românilor de a obține măcar un punct din întâlnirea cu ibericii. 


Tricolorii au redus, totuși, din diferență prin Florin Andone, în min. 59, și chiar puteau să egaleze, pe final, la lovitura de cap a lui George Pușcaș, însă portarul Arrizabalaga a fost la post. 
S-a terminat 2-1 pentru Spania, care în urma acestui rezultat a acumulat 15 puncte în grupa F, din tot atâtea posibile. România este pe locul 4, cu 7 puncte. 


XXX 
Duminică, România va întâlni naționala Maltei, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești. Meciul va fi transmis în direct de PRO TV, de la ora 19.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7193 secunde