€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:
Liga Națională de handbal masculin

Potaissa Turda a câștigat la "masa verde" partida cu Dunărea Călărași

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Federația Română de Handbal a admis contestația depusă de AHC Potaissa Turda împotriva Dunării Călărași, pe motiv că doi dintre jucătorii folosiți de dunăreni în runda precedentă din Liga Națională nu ar fi avut drept de joc.

În ședința comisiei centrale de disciplină, s-a decis ca Potaissa Turda să câștige la masa verde confruntarea cu Dunărea, scor 10-0, chiar dacă pierduse cu 26-29. S-a constatat că jucătorii din spațiul ex-iugoslav Zarko Pejovic și Mihaijlo Radojkevic nu aveau permise de muncă, astfel nici drept de joc.

Clasamentul a suferit modificări, fără să influențeze poziția secundă ocupată de HC Dobrogea Sud Constanța. În urma rezultatului la „masa verde”, Potaissa Turda a făcut rocada cu Dunărea Călărași, de pe locul șase, pe locul patru. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3147 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7802 secunde