Portarul Stelei, chemat în ajutor de Farul (galerie foto)

1298
Portarul Stelei, chemat în ajutor de Farul (galerie foto) - 127f8cbd5fab8c544f242bd018d8d21f.jpg
Echipa posibililor titulari ai "marinarilor" pentru meciul cu Steaua II s-a mișcat bine, ieri, la obișnuitul joc-școală, iar inovația lui Sdrobiș, stoperul Liviu Ștefan folosit mijlocaș ofensiv, a dat din nou roade.

Farul a arătat bine la ultima repetiție înaintea partidei oficiale cu Steaua II - jocul "în familie" de ieri, de pe terenul mare. Formația cu care intenționează antrenorii Ioan Sdrobiș, Gică Butoiu și Ion Barbu să înceapă partida de sâmbătă s-a impus cu 6-1 (2-1) în fața "rezervelor", la care au jucat însă și nouă tineri între 16 și 19 ani (trei în prima repriză, șase după pauză) - cei mai buni jucători de la echipele de juniori.
"Titularii" au evoluat în sistemul obișnuit de acasă, 4-4-2, în formula: Al. Răuță - Nițescu, I. Barbu (Filip), Vajou, Pașcovici - Scărlătescu, Parfenie, L. Ștefan, I. Lupu - Ad. Câmpeanu, B. Rusu. De cealaltă parte, s-au aflat: Isleam (Pascale) - Muia (Amariei), An. Vlad, Filip, Sescioreanu (Bădașcă) - Drăghici (Bubuleandră), Mutulescu, Lucan, Husein (Gonțu) - Abuzătoaie (Mălău), Hurdubei.
Marcatorii au fost Scărlătescu (3), L. Ștefan (2) și I. Lupu, respectiv Hurdubei. Nu au evoluat, fiind accidentați, Buzea, M. Munteanu și Ursachi, în vreme ce Boboc, suspendat cu Steaua II, a îndeplinit ieri rolul arbitrului, "luându-i pâinea de la gură" secundului Gică Butoiu, obișnuitul om cu fluierul de la jocurile-școală, care acum a luat loc pe banca tehnică. De asemenea, Barbu nu a mai jucat după pauză, veteranul Farului resimțindu-se după o lovitură primită în picior la antrenamentul de marți și fiind menajat.
O bară a lui Lupu din prima repriză, venită în urma unei bolte, a dat tonul distracției printre "marinarii" de pe bancă. "E prea mică poarta, să vină Tătărușanu!", au strigat fariștii, aluzie la cazul "Rapid - Steaua", când portarul din Ghencea, Tătărușanu, și președintele stelist Helmuth Duckadam au semnalat că porțile din Giulești nu ar fi avut dimensiunile regulamentare. Legat de acest subiect, nu a scăpat de bâză nici arbitrul de conjunctură, căruia i s-a strigat: "Boboc, ia șublerul și măsoară porțile!".
Găselnița lui Sdrobiș, căpitanul Liviu Ștefan (de meserie stoper sau fundaș stânga) folosit în spatele vârfurilor Câmpeanu și Rusu, a avut succes și acum. Liviu a marcat două goluri, câte unul pe repriză (primul cu o lovitură imparabilă de cap, al doilea cu un șut de la distanță), a legat jocul și a dat multe pase excelente, profitând, e adevărat, mai cu seamă în repriza secundă, de prezența în echipa adversă a grupului de tineri. Liviu Ștefan și-a pus amprenta și pe ultimele două goluri ale partidei, marcate de Scărlătescu din assist-urile căpitanului. Reușita de 5-1 a fost o copie la indigo a golului din meciul cu Gloria Buzău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Farul face marcaj la Eugen Trică
Pagina a fost generata in 0.8393 secunde