HCDS forţează calificarea în grupele EHF European League

Portarul Ionuţ Iancu: „Sunt hotărât să apăr tot!”

235
Portarul Ionuţ Iancu: „Sunt hotărât să apăr tot!” - portarul2-1601301746.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud au plecat, duminică după-amiază, din Constanța, având drept destinaţie finală Lisabona, unde vor întâlni, deseară, într-un duel pe viaţă şi pe moarte, pe Sporting, în manşa secundă a turului doi preliminar al EHF European League. După o noapte petrecută în Bucureşti, ieri dimineaţă, la ora 6.00, formaţia constănţeană a zburat spre capitala Portugaliei, cu escală la Frankfurt.

Meciul din prima manșă, disputat la Sala Sporturilor din Constanța, s-a încheiat la egalitate, scor 27-27, un rezultat care menţine în cursa calificării ambele echipe.

„Este cel mai important meci din istoria clubului nostru. Suntem optimiști. Toți jucătorii sunt valizi. Sper și am mare încredere că putem face un meci foarte bun şi să ne calificăm în grupele European League”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

„Pornim la drum optimiști, cu încredere, să facem un meci bun și să ne întoarcem cu calificare! Pe plan personal, nu am fost chiar așa bine la primul meci. Am fost pe mingi, dar cu o viteză în spate. Poate oboseala și-a spus cuvântul. Acum mă simt foarte bine și sunt hotărât să intru bine în meci și să apăr tot.

Sporting? Sincer, când i-am studiat pe video, mi s-au părut o echipă mai slăbuță, dar în teren i-am simțit că au putere, că sunt buni. Dar și noi suntem foarte buni și putem face o surpriză”, a adăugat portarul Ionuț Iancu.

Partida Sporting Lisabona - HC Dobrogea Sud este programată, deseară, de la ora 21.45 (ora României), și va fi transmisă în direct de Digi Sport 4. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5212 secunde