Portarul HCM-ului, Mihai Popescu, a devenit tată

667
1
Portarul HCM-ului, Mihai Popescu, a devenit tată - 36061a8e40af40829c4791e5b0abd270.jpg
Portarul HCM-ului, internaționalul Mihai Popescu (25 de ani), a devenit, sâmbătă, tată pentru prima oară, soția sa, Ștefania, dând naștere, la Medgidia, unei fetițe care va purta numele Maria Amalia. Nou-născuta are 3 kilograme și 50 de centimetri.
"Soția ar fi trebuit să nască în septembrie, însă am fost anunțat la Bacău că va naște mai devreme. Am plecat de la meciul pe care trebuia să îl disput împotriva echipei Dinamo Brașov direct la Medgidia, acolo unde soția a născut. Sunt extrem de fericit, nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt. Trăiesc niște emoții unice, este extraordinar. Pot spune că sunt un om împlinit și că este de departe cel mai frumos moment din viața mea. Am început sezonul în forță, cum se spune, nu ar fi putut fi un start mai perfect pentru mine", a spus Mihai Popescu.
De vineri până ieri, HCM Constanța a participat la turneul organizat de Știința Bacău, unde a înregistrat rezultatele: 24-28 (ieri) cu Știința Bacău, 37-40 (sâmbătă) cu Dinamo Municipal Brașov și 37-22 cu HC Odorhei.

Comentează știrea

izabela
13 octombrie 2011
despre mihai popescu

sunt foarte bucuroasa pentru tine ai ales un nume foarte frumos pentru fetita sa fie sanatoasa fericita si cuminte si tie iti doresc succes in continuoare la ceea ce faci iar sotia ta sa fie fericita si mandra ca are un sot ca tine sper ca o sa fiti foarte fericitiii.va doresc sanatate ,fericire si de ce nu un al doilea copil felicitari

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7334 secunde