X
X
Mai multe ştiri online:

Portarul Cosmin Dur-Bozoancă s-a întors la FC Viitorul

Ştire online publicată Joi, 09 Iulie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Gheorghe Hagi a oferit mai multor echipe jucători sub formă de împrumut, pentru că aceștia nu se integrau în primul 11 al FC Viitorul. Chiar și în aceste condiții, managerul tehnic al echipei constănțene urmărește evoluțiile acestora, iar dacă este cazul, îi readuce înapoi la formația pe care o patronează.

Ultimul exemplu este portarul Cosmin Dur-Bozoancă, cel care a evoluat, în ultimul sezon, în Liga a 2-a, la Universitatea Cluj. Evoluțiile bune ale acestuia l-au făcut pe Hagi să îl readucă la Constanța și să îi dea o șansă să joace pe prima scenă a fotbalului românesc.

În vârstă de 22 de ani, Cosmin Dur-Bozoancă a mai evoluat sub formă de împrumut la Politehnica Timișoara și a fost convocat la echipa națională de tineret a României, la meciul cu Danemarca, din preliminariile Campionatului European U21, care va avea loc anul viitor. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17016 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2636 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1565 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1508 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3758 secunde