Podiumul Cupei Mamaia la yachting, acaparat de CS Știința

174

Articole de la același autor

În week-end, lacul Siutghiol a devenit încă o dată punct de întâlnire pentru micii velieri constănțeni și nu numai. Asociația Județeană de Yachting Constanța, împreună cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, a organizat Cupa Mamaia la yachting. 


Cupa Mamaia este o competiție tradițională în România, ajungând anul acesta la cea de-a 62-a ediție. 


În cursa pentru trofeu, s-au înscris sportivi de la CS Știința Constanța, Nautic Yachting Club (NYC), Sportul Studențesc București, Yacht Club Regal Român (YCRR) și Yacht Club Eforie.


Vremea a fost favorabilă, deși vântul le-a dat ceva bătăi de cap participanților. 


"Poate vântul puternic și valurile au creat ceva impedimente sportivilor, dar în asemenea condiții îți dai seama de pre-gătirea fizică și tehnico-tactică a sportivului. Noi ne învățăm sportivii să nu cedeze, indiferent de situație. Te răstorni, te urci înapoi în barcă, scoți apa și continui! Faptul că sportivii au reușit să încheie cursa fără probleme înseamnă că antrenorii și-au făcut datoria și sportivii au stăpânit natura", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Dumitru Micu, care, alături de soția sa, Domnica Micu, îi pregătește pe sportivii de la CS Știința. 


Sportivii de la CS Știința au acaparat podiumul la Optimist Juniori și la Cadet. La Optimist, primul loc a fost ocupat de David Popescu, urmat de Noel Voinescu și de Zeim Osin. La Cadet, câștigătorii sunt: 1. Andrei Ștefan și Ioan David Popescu, 2. Maria Popescu și Vanda Zaharia, 3. Cristian Mitoi și Nicolae Mirescu. 


În clasamentul general, la Optimist, Diana Daniil (YCRR) s-a clasat pe prima poziție, Daniel Voicu (Sportul Studențesc), pe a doua, iar ultima treaptă de pe podium a fost ocupată de Theodora Nae (YCRR). 


La clasa Laser 4,7, pe primul loc s-a clasat Matei Alexandru Duca (Sportul Studențesc), urmat de Ștefan Penciu (NYC) și de Dan Tudor Stupar (Yacht Club Eforie). 


Câștigătorii au fost premiați cu diplome, cupe și tricouri. Trofeul Mamaia a fost înmânat clubului Știința. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4425 secunde