Miroslav Popov, antrenorul echipei Phoenix CSU Simona Halep:

„Poate ne vom lupta pentru locul patru, acesta este obiectivul meu”

158
„Poate ne vom lupta pentru locul patru, acesta este obiectivul meu” - 20099014459973498236383512296244-1631879451.jpg

Articole de la același autor

Caravana baschetului feminin românesc se va repune în mişcare peste doar câteva zile, odată cu disputarea partidelor din prima fază a Cupei României, iar prin vocea antrenorului principal Miroslav Popov, reprezentanta Constanţei în Liga Naţională, Phoenix CSU Simona Halep, anunţă că va încerca să facă o figură onorabilă în competiţie.

„Întâi de toate, trebuie să vedem ce jucătoare avem la dispoziţie şi după câteva săptămâni îmi voi da seama ce putem obţine. Întotdeauna aşteptările sunt mai mari, dar nu ştim până nu vedem potenţialul echipei. Eu voi încerca, toată lumea va încerca. Atât staff-ul, cât şi jucătoarele, cu siguranţă, dar trebuie să ţinem cont că am început puţin mai târziu antrenamentele. Avem şi nişte motive pentru asta, dar cred că, până la sfârşitul anului, vom şti dacă avem capacitatea de a ne lupta cu echipele importante sau nu. Poate ne vom lupta pentru locul patru, acesta este obiectivul meu. Îmi doresc tot timpul să lupt pentru aur, dar vom vedea”, a declarat reputatul tehnician sârb.

La sfârşitul lunii, pe 25 şi 29 septembrie, echipa constănţeană are programate partidele din primul tur al Cupei României, iar adversarul este unul de calibru: Universitatea Cluj Napoca, nimeni alta decât finalista ediţiei trecute a competiţiei.

„Pe 25 septembrie, este primul meci, dar noi avem doar zece zile pentru a ne da seama de echipa noastră, apoi vom da drumul la pregătire. Până la ora meciului, vom avea în jur de 5-10 antrenamente, în condiţiile în care Clujul a început mai devreme. De asemenea, ele au jucat şi două meciuri de pregătire, aşa că au un uşor avantaj. Pentru noi, Cupa României reprezintă o oportunitate de a disputa câteva meciuri de verificare. Dacă le şi putem câştiga ar fi fantastic”, a mai spus Miroslav Popov.

Foto: Facebook / Phoenix CSU Simona Halep

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3884 secunde