Play-off EURO 2020. Meciul Islanda - România se va disputa fără spectatori

201
Federația Islandeză de Fotbal a anunțat că partida Islanda - România, din play-off-ul EURO 2020, se va disputa fără spectatori, având în vedere decizia guvernului islandez, conform căreia numărul maxim de participanți la un eveniment este de 100 de persoane, informează site-ul oficial al Federația Române de Fotbal.

Meciul este programat, pe 26 martie, pe stadionul "Laugardalsvollur" din Reykjavik.

Suporterilor români care deja și-au achiziționat bilete la acest joc le va fi restituită contravaloarea acestora. Până marți, 17 martie, fiecare cumpărător va primi un email de informare pentru returnarea sumei aferente comenzilor de bilete. În interiorul mesajului, va fi disponibil un formular de retur care trebuie completat și trimis la adresa info@bilete.ro.
Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare, de la primirea solicitării la adresa info@bilete.ro. 


Apoi, începând cu data de 20 martie, se va restitui contravaloarea biletelor (fără taxele de procesare sau cele de transfer bancar, conform condițiile de vânzare ale bilete.frf.ro și bilete.ro) în contul completat în formularul de retur.

Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formularele de retur completate corect. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3309 secunde