Plătește pentru nervi! Simona Halep a fost amendată la US Open

176
Plătește pentru nervi! Simona Halep a fost amendată la US Open - simona-1567354325.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a părăsit ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, în turul al doilea, după ce a fost învinsă de americanca Taylor Townsend. Tenismena constănțeană a cedat de mai multe ori nervos pe parcursul partidei, lovind cu racheta de suprafața de joc și gesticulând vizibil, iar organizatorii competiției de la Flushing Meadows nu au rămas indiferenți și au luat măsuri. 
Astfel, Simona a fost amendată cu 3.000 de dolari, pentru gesturile nesportive pe care le-a făcut în timpul meciului cu Taylor Townsend, dar și în primul tur, cu favorita gazdelor, Nicole Gibbs. 


Simona Halep ne-a obișnuit cu un astfel de comportament, mai ales atunci când jocul nu îi merge. Chiar și așa, în majoritatea partidelor, ea are puterea să se calmeze și să revină în joc, câștigând puncte importante. 


Simona nu este singura vizată de organizatori la US Open. Ana Bogdan și Sorana Cîrstea au fost și ele amendate cu 1.000, respectiv 2.000 de dolari, tot pentru comportament nesportiv. 


După eliminarea de pe tabloul de simplu de la US Open, Simona Halep a decis să se retragă și din competiția de dublu-mixt, acolo unde ar fi trebuit să evolueze alături de concitadinul său Horia Tecău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5245 secunde