Stirile zilei de Luni, 23 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Plaja din Corbu va găzdui o competiție de ciclism unică în Europa

Ştire online publicată Miercuri, 15 Aprilie 2015. Autor: Sandra MIHĂILĂ
Litoralul Mării Negre devine din nou gazda unei competiții internaționale unice în Europa. Sâmbătă, 25 aprilie, pe plaja din comuna Corbu, se va desfășura Beach Race XCO - singurul concurs de ciclism MTB din Europa care se desfășoară pe nisip. Până în momentul de față, conform organizatorilor, peste 200 de pasionați ai sportului cu pedale au confirmat prezența. Competiția este acreditată de Uniunea Ciclistă Internațională și reprezintă un foarte bun prilej pentru cei care vor să acumuleze puncte pentru a ajunge la Olimpiada de la Rio de Janeiro, de anul viitor. La Beach Race XCO se va prezenta și BikeXpert Racing Team, una dintre cele mai populare și valoroase echipe de ciclism din România. De asemenea, vor mai participa și echipa națională a Nigeriei și a Republicii Moldova. La Beach Race XCO vor putea participa atât sportivi profe-sioniști, cât și amatori. Concursul va avea două curse Standard 


(20 km) și Epic (40 km). Traseul pe care îl vor parcurge cicliștii profesioniști și amatori are o diferență de nivel de 50 de metri, jumătate fiind pe plajă și jumătate pe coasta de acces pe faleză. 


Evenimentul este organizat de Asociația Sportivă SanaSport și Andovelo, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța. Înscrierile se pot face pe site-ul competiției. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9005 secunde