Constructorul-Cleopatra - Bucovina Suceava, în Divizia Națională de rugby

Placaje înainte de vacanță

1241
Placaje înainte de vacanță - 0be8394f8877c4ead942672b113f81c2.jpg
Singurul meci de rugby de nivelul Diviziei Naționale programat, în week-end,
pe litoral, se joacă pe terenul din "Badea Cârțan": restanța Constructorul-Cleopatra vs. Bucovina Suceava, din play-out-ul campionatului.

Echipa de rugby Constructorul-Cleopatra își schimbă din mers obiectivul. Analizând clasamentul, programul și făcând socoteli peste socoteli, constănțenii au realizat că au șanse de a încheia sezonul chiar pe primul loc din play-out (7 în clasamentul general). Pentru aceasta, trebuie să bată tot pe teren propriu și să aducă puncte din deplasări.
Sâmbătă, de la ora 11.00, Constructorul-Cleopatra dispută restanța cu Bucovina Suceava, iar în tabăra din "Badea Cârțan", toată lumea este optimistă și vorbește doar despre victorie cu bonus.
"Vizăm un loc cât mai sus în clasament, așa că nu ne putem permite pași greșiți acasă. Suceava este o echipă imprevizibilă, care a înregistrat rezultate contradictorii, a bătut pe Olimpia, dar a cedat în fața Bârladului, așa că trebuie să o tratăm cu toată seriozitatea. Să nu uităm că oaspeții sunt în hora retrogradării, iar dacă pierd la Constanța, vor tremura și mai tare. Noi vrem să facem un meci bun, spectaculos și îi invităm la stadion pe toți iubitorii rugby-ului", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul formației constănțene, Cristian Brănescu.
În lotul gazdă, nu sunt probleme deosebite, singurul accidentat fiind Alexandru Ciucă.
Clasamentul actual al play-out-ului este următorul: 1. Poli Iași (40 p), 2. Olimpia București (35 p), 3. Constructorul-Cleopatra (30 p), 4. Suceava (20 p), 5. RC Bârlad (14 p), 6. CFR Brașov (0 p).
Dacă va obține o victorie cu tot cu bonus, Constructorul-Cleopatra va egala la puncte ocupanta locului doi, Olimpia, și se va apropia la doar cinci "lungimi" de Poli Iași, meciul direct cu moldovenii urmând a avea loc la Constanța.
După partida de sâmbătă, Divizia Națională de rugby se va întrerupe până pe 1 august, pentru a permite echipei naționale să participe la cea de-a treia ediție a IRB Nations Cup, de la București, turneu programat în perioada 12-21 iunie.
v v v
Sâmbătă, 6 iunie, pe stadionul Arcul de Triumf din București, se desfășoară turneul final al Campionatului Național de rugby juniori sub 16 ani. Singura reprezentantă a județului nostru în competiție, Callatis Mangalia, va disputa, de la ora 10.30, finala pentru locurile 5-6, împotriva celor de la RC Arieșul Cluj.
Trofeul este râvnit de CSS Bârlad și Dinamo București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Iunie 2009
Stire din Sport : Specialiști în "1-0"
Pagina a fost generata in 0.388 secunde