Leeds Carnegie - Stejarii București, în Challenge Cup

Placaje în patria rugby-ului

1075
Placaje în patria rugby-ului - b97888a4e999fc77272f5c07cb8a6af5.jpg

Articole de la același autor

Selecționata Stejarii București se pregătește să joace ultimul meci oficial al anului, pe tărâm britanic, cu Leeds Carnegie, revanșa înfrângerii de pe teren propriu. Românii vor pleca, mâine, spre Anglia, iar partida, contând pentru etapa a patra a Challenge Cup la rugby, Grupa I, va avea loc duminică.

Săptămâna trecută, Stejarii au pierdut la limită, 6-10, partida de acasă cu Leeds, după un eseu încasat în ultimele minute. Jucătorii români sunt dornici să-și ia revanșa, mai ales că un meci disputat în patria rugby-ului are întotdeauna o miză aparte.
Duelul Leeds (1, 9 p) - Stejarii (3, 6 p) se va juca duminică, de la ora 17.00, pe stadionul "Heading-ley", o arenă cu 22.000 de locuri. Greu de spus dacă tribunele vor fi pline, însă cu siguranță suporterii lui Leeds sunt curioși să mai asiste la un succes al favoriților, mai ales că aceștia nu au câștigat până acum decât un singur meci în campionat, în urmă cu trei luni!
Conform site-ului rugby.ro, "stejarii" s-au reunit în cantonament și, din câte se pare, lotul va suferi două modificări la nivelul înaintării, unde sunt mari șanse să revină Zebega și Băsălău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.983 secunde