Exclus din lotul Medgidiei

Pivotul Dan Savenco a ajuns la campioana Steaua București

954

Articole de la același autor

Pivotul Dan Andrei Savenco, unul dintre cei cinci componenți ai echipei de handbal CSM Medgidia ce au fost excluși din lot în finalul sezonului trecut, s-a transferat la Steaua București, club pe care l-a ales și fostul inter al HCM-ului, Bozidar Nadoveza.
În vârstă de 23 de ani, Savenco, jucător care a cochetat la un moment dat și cu echipa națională, a marcat pentru Medgidia, în ultima stagiune, 82 de goluri, dar s-a despărțit urât de gruparea dobrogeană, fiind acuzat de non-combat în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, pierdut acasă, 31-33.
Și alți handbaliști au părăsit CSM-ul. Frații Marian și Răzvan Răpciugă au plecat la HC Odorhei, Uros Vukovic s-a reîntors la HCM Constanța, Enis Murtaza a optat pentru Pandurii, iar Tomislav Broz și-a manifestat dorința de a evolua la o altă formație.
Astfel, CSM Medgidia va aborda noua ediție a Ligii Naționale cu un lot remaniat, la capitolul sosiri fiind trecute numele lui Miodrag Kazic, de la HCM Constanța, Horia Marinescu, de la HCM Brașov, și Ionuț Oselinsche, fostul jucător al HCM-ului revenind pe terenul de sport după o pauză de doi ani.
La capitolul "mișcări de trupe" în campionatul masculin, să mai notăm legitimările constănțenilor Paul Giotoiu, la Pandurii, Paul Nemenco, la CSU Pitești, și Eremia Pârâianu, la UCM Reșița.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.183 secunde