Pierdere importantă pentru HCDS. Sabin Ignat s-a accidentat și va rata restul sezonului

257
Pierdere importantă pentru HCDS. Sabin Ignat s-a accidentat și va rata restul sezonului - pierdere-1579033744.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud a pierdut un jucător important pentru restul sezonului din Liga Națională de Handbal Masculin.
Centrul Sabin Ignat s-a accidentat grav la antrenamentul de luni seară pe care constănțenii l-au efectuat în Sala Sporturilor.
Fără să fie lovit de vreun coechipier, Ignat și-a rupt tendonul lui Ahile și va rata restul meciurilor care au mai rămas din această stagiune.


Handbalistul de la malul mării a fost operat, marți dimineață, cu brio, pentru el urmând acum o recuperare de minimum șase luni.
"Din păcate, Ignat s-a accidentat la antrenament. Astfel de accidentări sunt inevitabile. Domnul doctor Marian Băjenescu l-a operat, se simte foarte bine, va începe perioada de recuperare, iar șase luni va fi indisponibil. Este o accidentare foarte gravă. Perioada de recuperare este foarte mare. El juca centru, dar ne-a ajutat pe mai multe posturi. A fost folosit ca apărător și a mai evoluat și pe poziția de pivot" , a declarat pentru "Cuget Liber" președintele celor de la HCDS, Ionuț Rudi Stănescu.


În urma accidentării suferite, Sabin Ignat va fi înlocuit de ceilalți coechipieri care evoluează pe postul respectiv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5427 secunde