Pickleball trece Oceanul Pacific și ajunge la Constanța

175
Pickleball trece Oceanul Pacific și ajunge la Constanța - pickleball-1550697235.jpg

Articole de la același autor

Pickleball, sportul care ia amploare în Statele Unite ale Americii, se dezvoltă cu pași repezi și în România. Lansat la Constanța anul trecut, are acum parte și de primul turneu oficial. 


Constănțeni de toate vârstele, practicanți sau doar curioși de a descoperi din tainele acestui sport, au acum ocazia de a participa la prima ediție a Open Pickleball Constanța, ce se va desfășura, în zilele de 9 și 10 martie, la Complexul Eden. Întrecerile se vor desfășura pe două categorii, Under 23 Mixt și Seniori Mixt. 


"Practic, te îndrăgostești de acest sport. Este cel mai în vogă sport din America și cel mai nou în Romania. Vrem să organizăm astfel de evenimente periodic. Suntem siguri că vom avea o prezență masivă de jucători", a declarat Iurgi Lică, organizator.

Pickleball este un sport ce combină elemente din tenis, badminton și tenis de masă. Se joacă între doi sau patru sportivi, cu palete special concepute și confecționate din lemn sau material compozit. Terenul de joc este asemănător celui de badminton, iar regulile sunt adaptate după cele din tenis, cu mici modificări.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8251 secunde