Liga Naţională de baschet feminin

Phoenix CSU Simona Halep, revanşă ratată în faţa Olimpiei Braşov

198
Phoenix CSU Simona Halep, revanşă ratată în faţa Olimpiei Braşov - phoenix-1607106165.jpg

Articole de la același autor

Duş rece pentru baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanţa. Formaţia antrenată de Carmin Popa a fost învinsă, scor 53-82, de CS Olimpia Braşov, într-o partidă disputată la Sala Sporturilor din Târgovişte, contând pentru cel de-al doilea turneu al Ligii Naționale, etapa a IV-a.

„Modificările survenite înaintea turneului de la Târgoviște și mai ales drumul obositor pe care a trebuit să îl parcurgem chiar în ziua meciului și-au pus puternic amprenta asupra evoluției jucătoarelor noastre în partida cu CS Olimpia Brașov.

Din păcate pentru noi, am ratat șansa de a ne revanșa față de adversarele noastre după meciul din Cupa României și a trebuit să ne recunoaștem din nou învinse”, au transmis reprezentanţii clubului constănţean.

A murit „Piki” Dârjan

Virusul Covid-19 îndoliază din nou marea familie a baschetului românesc, profesorul antrenor Constantin „Piki” Dârjan stingându-se din viaţă, vineri, 4 decembrie, la Spitalul Monza, informează Federaţia Română de Baschet.

Născut în Brăila, în data de 26 octombrie 1935, Constantin Dârjan a iubit jocul de baschet din copilărie şi a urcat pe toate treptele performanţei sportive. Ca jucător, a evoluat sub culorile cluburilor Progresul, Locomotiva, PTT, Ştiinţa Craiova şi IEFS.

A absolvit Institutul de Cultură Fizică, promoţia 1958, specializarea baschet, iar după ce şi-a agăţat ghetele-n cui, a activat ca profesor antrenor la Clubul Sportiv Şcolar nr. 2 Bucureşti. În paralel, a fost cooptat şi în staff-urile echipelor divizionare Ştiinţa Craiova, Progresul, Olimpia şi Rompetrol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4467 secunde