Liga Naţională de baschet feminin

Phoenix CSU Simona Halep, învinsă de campioana României

138
Phoenix CSU Simona Halep, învinsă de campioana României - phoenix2-1616507799.jpg

Articole de la același autor

Aşa cum era de aşteptat, echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep a fost învinsă de ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe, scor 97-61, într-o partidă disputată la Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, contând pentru etapa a 19-a a Ligii Naţionale.

Deşi înfruntau campioana României chiar la ea acasă, jucătoarele antrenate de Miroslav Popov au avut un debut curajos de partidă, primul sfert terminându-se la egalitate, 15-15. Începând din finalul sfertului al doilea, gazdele au impus apoi un alt ritm şi şi-au adjudecat toate cele trei parţiale rămase: 34-27, 26-9, respectiv 22-10.

Pentru Phoenix CSU Simona Halep, cele mai multe puncte (11) le-a marcat Bianca Maria Fota, pe lista jucătoarele remarcate mai figurând americanca Shereen Zaibunissa Sutherland (cinci recuperări) şi Denisa Ioana Fota (patru pase decisive).

„Așa cum fiecare dintre noi anticipa, partida cu ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a revenit campioanei în exercițiu a României, care pare decisă în această ediție de campionat să se impună fără meci pierdut.

Chiar dacă am pierdut, nu trebuie să trecem cu vederea performanța fetelor noastre, care au reușit să țină ritmul cu adversarele lor până la jumătatea partidei, în minutul 17 tabela de marcaj indicând egalitate, 34-34.

O înfrângere rămâne însă o înfrângere, indiferent de prestația din teren, şi trebuie să o facem uitată, pentru că ne așteaptă un nou meci. Cum lupta pentru locurile 5-7 se anunță strânsă, suntem obligați să ne impunem contra celor de la ACS KSE Târgu Secuiesc pentru a ne îndeplini obiectivul propus pentru finalul sezonului regulat”, a declarat preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu.

XXX

Într-o altă partidă de campionat, FCC Baschet UAV Arad s-a impus, cu scorul de 59-46, în deplasare, în faţa Agronomiei Bucureşti.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.447 secunde