Phoenix CSU Simona Halep, final de aventură în Cupa României

103
Phoenix CSU Simona Halep, final de aventură în Cupa României - baschet-1604589595.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix CSU Simona Halep a suferit cea de-a treia înfrângere în cadrul Grupei B preliminară a Cupei României. După 61-74 cu CS Țara Bârsei Brașov şi 51-77 cu FCC Baschet Arad, constănţencele au cedat, scor 60-67, şi în meciul cu Universitatea Cluj-Napoca, disputat la Arena de Baschet din Bucureşti.

„Final de aventură pentru noi în ediția din acest an a Cupei României, însă, în ciuda celor trei înfrângeri, putem spune că obiectivul a fost atins.

Am avut ocazia de a vedea pentru prima dată nivelul real la care ne aflăm după două luni de antrenamente, niciun meci de pregătire din cauza pandemiei și o formulă schimbată din temelii față de sezonul trecut. Iar concluziile ne dau speranțe, mai ales cele trase după ultimul meci, în care doar ghinionul și efortul depus pe durata întregului turneu ne-au privat de o victorie de moral. Dar poate că este mai bine că s-a întâmplat așa.

Mai presus de toate, important este că ne-am demonstrat în primul rând nouă că știm să ne mobilizăm, că există potențial în care merită investit și că speranțele noastre la o performanță notabilă în noul sezon al Ligii Naționale sunt pe deplin justificate”, a declarat preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu.

Alte rezultate înregistrate în Cupa României: CSM Satu Mare - Agronomia Bucureşti 87-51, FCC Baschet Arad - CS Țara Bârsei Brașov 85-49, ACS KSE Târgu Secuiesc - CSM Alexandria 0-2 (la „masa verde”. Echipa din Covasna nu s-a prezentat la turneu, din cauza a două rezultate pozitive la testele Covid-19). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5553 secunde