Liga Naţională de baschet feminin

Phoenix CSU Simona Halep, evoluţie perfectă în „dubla” cu Universitatea Cluj

335
Phoenix CSU Simona Halep, evoluţie perfectă în „dubla” cu Universitatea Cluj - phoenix-1619187143.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep a reuşit să câştige ambele partide cu CS Universitatea Cluj-Napoca, disputate la Sala Sporturilor din Constanţa, în cadrul play-off-ului Ligii Naţionale, locurile 5-8.

După victoria categorică din primul meci, scor 94-56, formaţia antrenată de Miroslav Popov s-a impus la pas şi în cel de-al doilea joc, scor 80-44. Constănţencele au tranşat în favoarea lor soarta întâlnirii încă dinainte de pauza principală, controlând autoritar primele două sferturi: 25-15, respectiv 23-9. Ardelencele au avut o răbufnire de orgoliu în sfertul al treilea, câştigat cu 16-12, pentru ca, în sfertul patru, echipa gazdă să calce din nou acceleraţia, 20-4.

De la Phoenix CSU Simona Halep, principala marcatoare a fost irlandeza Anna Caitriona Kelly, autoare a 27 de puncte, pe lista jucătoarelor remarcate mai figurând Nicoleta Andreea Mititelu (15 recuperări) şi americanca Tierra Henderson (şase pase decisive).

„Victorie și speranțele noastre la locul cinci al clasamentului la finalul sezonului rămân în continuare vii.

După evoluția entuziasmantă din primul meci, am bifat și cel de-al doilea succes, care ne-a asigurat practic promovarea în ultima fază a play-off-ului, în care jucăm pentru locurile 5-6.

O victorie mai grea decât o arată scorul final, însă suntem fericiți că fetele noastre au reușit să se mobilizeze astfel încât suntem acum la doar două succese distanță de cea mai bună clasare din istoria clubului nostru”, a declarat preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1357 secunde