Phoenix CSU Simona Halep, duel cu CSM Târgovişte

124
Phoenix CSU Simona Halep, duel cu CSM Târgovişte - phoenix-1607009050.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa dispută, vineri, 4 decembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Târgovişte, meciul cu CSM Târgovişte, contând pentru cel de-al doilea turneu al Ligii Naționale, etapa a V-a.

Campionatul feminin de baschet este la rându-i bulversat de pandemia Covid-19. Astfel, Agronomia București nu va putea evolua în turneul al doilea, după ce cinci sportive au avut rezultate pozitive la testările pentru depistarea noului coronavirus. Jocurile echipei bucureştene vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, iar turneul găzduit în week-end de Sala Agronomia va cuprinde doar două partide: Rapid - CSM Satu Mare şi CSU Rookies Oradea - Rapid.

XXX

Startul competițiilor naționale juvenile se amână până la începutul anului viitor, după ce Federaţia Română de Baschet a primit solicitări în acest sens de la peste 60% dintre cluburile care își exprimaseră intenția de participare.

„Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet, în baza votului exprimat online, a aprobat cu majoritate de voturi (13 pentru) amânarea competiţiilor naţionale de juniori, programate să înceapă în decembrie, pentru o dată ulterioară din anul 2021.

În funcţie de evoluţia pandemiei, turneele Campionatelor Naţionale de juniori pot începe la finalul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Baschet. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6119 secunde