Petre Grigoraș nu a semnat cu SSC Farul Constanța. "Așteptăm aprobarea proiectului în ședința Consiliului Local"

1237
1

Articole de la același autor

Conducerea SSC Farul Constanța a susținut, astăzi, la stadionul "Farul", o conferință de presă prin care a anunțat că viitorul echipei depinde foarte mult de votul Consiliului Local Constanța, în ședința din 31 iulie, atunci când proiectul va fi prezentat. 


Dacă proiectul va fi aprobat, echipa va pleca la drum cu un staff format din Petre Grigoraș - antrenor principal, Ion Barbu și Marian Dinu - antrenori secunzi, Gheorghe Mina - antrenor portari, Gheorghe Avram - preparator fizic și Viorel Farcaș - coordonator tehnic.


"Avem speranța că proiectul va trece cu bine de Consiliul Local. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, este aproape imposibil să continuăm. Aici cred că vorbesc atât în numele meu, cât și în numele echipei. Fără ajutorul autorităților locale nu văd cum ar reuși SSC Farul să realizeze ceva. Până atunci, noi rămânem la antrenamente, chiar dacă avem doar 7-8 jucători rămași, iar împreună cu președintele executiv, Marcel Lică, să mai aducem câțiva jucători rapid", a declarat Petre Grigoraș.


Comentează știrea

a dica
25 iulie 2017
ssc

Autoritatile sa faca stadion. Constanta are echipa de fotbal in liga1. Poate ar fi bine sa se aplece si spre alte sporturi (rugby, baschet, volei etc.). De SSC sa se ocupe cei 100 de patroni ca tot stabileau ei cine si cum are dreptul la existenta in orasul asta. Daca autoritatile preiau FC Farul, nu SSC cu toata gasca de galagiosi, e in ordine, pot da si din banii nostri, daca nu sa se descurce ca asa s-au laudat cand injurau pe toti care aveau o opinie diferita de a lor.

Pagina a fost generata in 0.5289 secunde